River Andorra – FC Barcelona B: Competeixen al Principat (80-61)

Els homes d’Aleix Duran cauen a la pista del líder de la categoria, que ha trencat el partit en el primer període Els blaugranes han reaccionat, han donat la cara i han acabat competint contra un equip cridat a pujar a la Lliga Endesa

El Barça B ha caigut aquest divendres a la pista del River Andorra MoraBanc per 80-61 en un partit que ha quedat marcat per la diferència del primer quart. El 24-12 del primer període ha deixat pas al 48-31 amb què s’ha arribat al descans. La feina de Jordi Trias i Shaun Green ha estat massa per als de Duran, que han tingut en Oriol Paulí l’home més destacat.

A la represa el filial s’ha encomanat als punts de Marc Garcia -19 en total- per seguir competint i s’ha arribat a situar a 13 punts (69-56), però al tram final l’Andorra ha donat el cop definitiu amb el 80-61 final.

De menys a més

El River Andorra ha sortit molt intens i això s’ha fet palès un cop s’ha situat per davant en el marcador (10-6). El Barça B s’ha vist superat per l’encert de Green i de Jordi Trias, que han estat els millors jugadors locals fins al 24-12 dels primers deu minuts. Al segon quart els d’Aleix Duran han arribat a perdre per 23 punts (41-17), però un parcial de 7-14 ha donat aire als catalans, que han marxat als vestidors amb el 48-31 en contra.

A la segona part, tot i començar malament (54-34) i (61-39), els blaugranes han reaccionat i han competit contra el River, un dels millors equips de la categoria i que és un seriós aspirant a pujar a la Lliga Endesa. Els punts de Marc Garcia han fet revifar el Barça B, que ha acabat situant-se a 13 punts (69-56), però han acabat perdent de 19, 80-61.