River Andorra - FC Barcelona B: Bon paper al Principat (72-64)

Els andorrans han anat sempre per davant en el marcador i els homes d’Aleix Duran han mostrat una bona imatge fins al final Els blaugranes, que havien de remuntar dotze punts del partit d’anada, han demostrat que poden competir amb qualsevol

El FC Barcelona B ha caigut aquest dimarts al Poliesportiu d’Andorra contra el River per 72-64 en la tornada de les semifinals de la Lliga Catalana LEB. Els homes d’Aleix Duran han competit en tot moment, però no han pogut guanyar el matx i remuntar els dotze punts d’avantatge que va assolir l’Andorra en el partit d’anada. Així doncs, el River i el CB Prat disputaran la final de la Lliga Catalana.

Partit igualat

En el primer temps els blaugranes han estat dins del partit en tot moment. El 25-19 del primer quart i el 39-35 amb el qual s’ha arribat al descans han demostrat que aquesta temporada la distància entre tots dos equips és menor. El Barça, que s’ha mostrat molt valent, ha patit un pèl en el tercer quart (56-45), però després, a falta de cinc minuts per acabar, ha posat la por al cos als locals situant-se a cinc punts (58-53).

En els últims instants, però, l’experiència més gran dels locals s’ha imposat i amb un parcial de 5-0 han tornat els deu punts de diferència (63-53), fins al 72-64 que ha tancat el partit, una semifinal en la qual el Barça de Duran ha donat la talla.

El Barça CBS, campió de la Lliga Catalana Femenina 2

D'altra banda, el Barça CBS s'ha proclamat campió de la X Lliga Nacional Catalana Femenina 2 després de superar per 83-60 el Segle XXI. La millor jugadora del partit ha estat Vanessa Verbo amb un 17 de valoració fruit dels seus 21 punts.