Palència – FC Barcelona B: Lluiten fins a l’últim sospir (65-64)

Els catalans donen la cara durant els quaranta minuts però no poden sumar el primer triomf a domicili En l’últim quart els locals han estat més agressius i han acabat superant els d’Aleix Duran

El Barça B ha caigut aquest divendres a la pista del Palència Basket per 65-64 en un partit en el qual no ha estat inferior en cap moment. El filial blaugrana ha jugat de tu a tu contra un dels millors equips de la categoria i tan sols en els últims tres minuts el Palència ha demostrat ser millor equip que els catalans.

Màxima igualtat

El Barça B ha sortit molt concentrat al pavelló Marta Domínguez. L’1-8 inicial ha donat pas al 4-12 del minut 8. I és que els de Lezkano no han anotat fins al minut 6 de partit i això ha estat un dels detonants de la baixa anotació durant el partit. A mesura que els locals han reaccionat, han igualat el partit fins a l’11-14 dels primers deu minuts.

Al segon quart el Palència s’ha situat per davant en el marcador (24-22), però un parcial de 0-7 liderat per Marc Garcia i Hakanson ha donat una renda de cinc punts als de Duran, molt seriosos (24-29). Des d’aleshores i fins al descans, el partit ha estat més travat i l’arbitratge ha perjudicat per uns moments els catalans. Amb 34-31 tots dos equips han marxat als vestidors.

Opcions fins al final

Tot i que el Palència s’ha situat vuit punts per sobre (51-43), el Barça B no ha defallit en el seu desig per guanyar. Ha anat remant, a poc a poc i sense presses, i, tot i el 51-43 del tercer quart, en l’últim quart un parcial de 4-11 ha igualat el matx fins al 55-54.

Als últims dos minuts el Palència ha agafat una renda de cinc punts (59-54) i s’ha posat a defensar en zona. El Barça ho ha intentat fins al final amb un triple de Pérez a cinquanta segons (61-59), però el Palència ha assegurat el triomf amb una cistella de Barbour, tot i el triple final de Hakanson, que ha igualat el marcador (65-64).