Oviedo – FC Barcelona B: Derrota clara al Pumarín (94-68)

Els locals sentencien el matx al descans (55-35) contra un Barça B que ha entrat tard al partit L'encert des de l'exterior dels asturians -Pérez, 21 punts- ha condemnat el filial blaugrana, que ha estat superat en tot moment

Derrota contundent del Barça B a la pista de l'Oviedo. Els homes d'Aleix Duran han caigut per 94-68 al pavelló Pumarín de la ciutat asturiana i sumen la sisena derrota de la temporada. Els locals, que han tingut un extraordinari encert en tirs de camp i des del triple, han demostrat per què són el millor equip de la competició en encert i han sumat la cinquena victòria de la temporada, la quarta al seu feu. El filial afronta ara dos partits seguits al Palau en què buscarà fer-se fort a casa.

Màquines anotant

I és que el conjunt local ha completat un partit excels. Ha dominat el tempo del partit i de seguida ha manat en el marcador. L'únic moment d'igualtat ha estat amb l'11-11 en el marcador després d'un triple de Laviña. Des d'aleshores i fins al final del quart, domini de l'Oviedo (27-16). En el segon quart tot ha seguit el mateix guió i el filial blaugrana no ha pogut aturar els asturians, que s'han repartit l'anotació i han trencat el partit: 55-35 al descans. El millor del Barça B al final del primer acte, Oriol Paulí amb 9 punts.

Minuts de millora

En el tercer quart, els d'Aleix Duran han competit durant uns minuts i han mostrat la seva millor versió. Un parcial de 2-11 ha deixat els blaugranes 18 per sota, 68-50, però aleshores ha aparegut el tirador Víctor Pérez, que n'ha anotat tres de seguits i ha deixat el marcador en el 79-50 al final del tercer quart.

En els últims deu minuts, ja amb tot decidit, el matx ha estat menys intens i el partit ha mort amb el 94-68 final, que deixa els blaugranes amb un balanç d'1-6.