Ourense – FC Barcelona B: Els falta poc per sumar la tercera (61-59)

Els homes d'Aleix Duran cauen a la pista d'un Ourense que encara no coneixia la victòria a casa Els catalans han arribat a vèncer per deu punts en el segon quart (21-31) però la renda no ha estat suficient

El Barça B ha perdut aquest divendres a la pista del Club Ourense Baloncesto per 61-59 en un matx que podia haver caigut del costat dels blaugranes, que han dominat el partit durant la primera part. En l'últim període el local Rafa Huertas ha estat clau perquè l'Ourense agafés una petita renda que els d'Aleix Duran han estat a punt de remuntar en l'últim minut i mig de partit. La tercera victòria de la temporada haurà d'esperar, com a mínim, fins aquest pròxim dilluns 23 contra el Peñas Osca.

Partit trepidant

Els primers vint minuts al mític Pazo de Deportes Paco Paz han estat interessants, entretinguts. Tots dos equips han començat amb un joc vibrant i ha estat el Barça el que ha agafat la iniciativa amb el 0-8 inicial i el 10-13 després d'un triple de Josep Pérez, que ha tornat a mostrar una millora en el seu joc. Els catalans s'han sentit còmodes i han tancat els primers deu minuts amb un 14-20 per a l'esperança i uns bons minuts de Sulejmanovic.

El segon període ha començat d'allò més bé, i s'ha assolit una renda de 10 punts (21-31) que semblava trencar el partit. Però no ha estat així i després d'un temps mort l'Ourense ha pressionat més en defensa, ha estat més agressiu i gràcies a això ha arribat al descans igualant el partit al màxim (32-32).

Huertas dinamita el partit

A la represa el partit ha anat punt a punt i els d'Aleix Duran sempre han estat allà, mai han desconnectat. El tercer quart ha acabat amb 51-50 a favor de l'Ourense i en els últims deu minuts ha estat quan els blaugranes han fet uns mals minuts en defensa que han pagat molt cars. I és que Rafa Huertas, un jugador experimentat de la categoria, s'ha fet fort i ha dirigit el seu equip en l'anotació per aconseguir una renda de sis punts (60-54) que ha acabat sent una llosa molt gran. El matx, d'anotació baixa, ha evidenciat que aquesta diferència era important.

En l'últim minut i mig, però, Josep Pérez, amb un triple, ha situat el 61-59 i Laviña ha pogut empatar el partit poc després. No ha estat així, però s'ha arribat a l'última possessió amb possibilitat. Pérez ha pres la responsabilitat, però el seu tir no ha entrat i el triomf s'ha quedat a Galícia. Ara el Barça B té una altra oportunitat per retrobar-se amb el triomf el dilluns 23, a les 20.30 hores, al Palau Blaugrana i contra l'Osca.