fcb.portal.reset.password
Marc Garcia, després de renovar fins al 2018

Marc Garcia, després de renovar fins al 2018. FOTO: GERMÁN PARGA- FCB

Marc Garcia i Joan Creus, durant la signatura de la seva renovació

Marc Garcia i Joan Creus, durant la signatura de la seva renovació: FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Marc Garcia continuarà sent jugador del Barça fins al 30 de juny 2018. Aquest divendres a la tarda l’escorta català i el club blaugrana han signat l’acord de renovació, que unirà ambdués parts durant quatre anys més.

“És un orgull”

Una setmana després de complir els 18 anys –és un dels jugadors més joves del Barça B–, Marc Garcia ha comentat, en declaracions a la web del Club: “És un orgull poder seguir defensant aquesta samarreta, i espero, amb treball, guanyar-me una oportunitat en el futur”.

A més, el ‘7’ del Barça B, que aquesta temporada ha disputat 22 partits i que té una mitjana d'11,5 punts a la segona divisió del bàsquet, ha afegit que jugar a l’Adecco Or “costa, perquè hi ha un gran canvi des de l’etapa júnior”, i afegeix que “físicament i mentalment la gent està molt preparada, perquè la gent és molt competitiva”.

“He de seguir millorant”

Als seus 18 anys, Garcia encara ha de seguir madurant com a jugador i formant-se. El blaugrana explica què fa per millorar-ho: “He de millorar en la passada, la duresa defensiva, en el domini de la mà esquerra... En cada entrenament intento fer-ho i anar assolint petits reptes”.

Per Joan Creus, secretari tècnic del Barça, l'acord de renovació és molt satisfactori: "Tenim una aposta clara pels jugadors que vénen de les categories inferiors. Té grans condicions, físiques i tècniques, per seguir creixent. Ens ha demostrat fins ara molta qualitat i apostem per ell".

Cal recordar que el Barça B juga aquest dissabte a les 18 hores al Palau Blaugrana contra el millor equip de la competició fins ara, el River Andorra Morabanc.

Tornar a dalt