Leyma Corunya – FC Barcelona B: El joc interior els passa per sobre (89-62)

Els homes interiors de l'equip gallec, amb Cain (26), Lucas (22) i Cabanas (17), dinamita el partit al segon temps Els blaugranes, que han aguantat fins al descans (38-38), es desfan en una segona part per oblidar

El Barça B ha caigut de forma clara aquest divendres a la pista del Leyma Bàsquet Corunya per 89-62 després de no haver pogut aturar un joc interior molt potent. Els pivots locals han acabat anotant els mateixos punts que els d’Aleix Duran, que han fet una gran feina defensiva sobre el joc exterior.

Dins del partit

Al primer acte els d’Aleix Duran sempre han estat en el partit, han anat remant a poc a poc. I és que el 21-15 del primer quart, amb uns grans minuts dels locals Cabanas i Cain, ha estat un avís dels catalans, que al segon període han tret les urpes.

Si Sulejmanovic ha estat clau a la pintura als primers compassos amb sis punts, el seu relleu l’han agafat Stefan Peno i Milovan Draskovic. Tots dos, sortint de refresc, han fet una gran feina i això s’ha traduït en el 38-38 amb el qual s’ha arribat al descans.

Mala segona meitat

A la represa el Corunya ha fet molt de mal de nou des de la pintura. Cain ha continuat sent un malson per als blaugranes, que han vist com els de Tito Díaz han agafat una renda important en pocs minuts (58-47, min 26). Els de Duran han seguit remant, però al minut 30 s’han vist 13 per sota, 53-40.

A l’últim període el Leyma s’ha posat 20 per sobre (72-52 min 33) amb una cistella de Cain, que, juntament amb Javi Lucas i Mario Cabanas, han fet un estrip a la pintura. Entre tots ells han superat els 60 punts i els 90 de valoració. El Barça B ha aguantat en el partit com ha pogut, i finalment ha caigut per 87-62. La millor notícia per als blaugranes ha estat que un dels rivals directes, l’Ourense, també ha caigut a casa contra el Força Lleida.