Ford Burgos – FC Barcelona B: El segon quart decanta la balança (95-62)

Un parcial de 33 a 10 al segon quart ha condemnat l’equip d’Aleix Duran, que havia aconseguit un avantatge de +4 al primer quart (16-20) Tot i la derrota, els blaugranes es mantenen en posicions de ‘play-off’ per mantenir-se una temporada més a la LEB Or

No s’ha pogut repetir la gesta. El Barça B no ha pogut frenar l’efectivitat local, que ha aflorat al segon quart amb un parcial quasi definitiu (33-10) després d’un gran inici de partit (16-20, min 10). A la represa, a remolc del marcador. Els blaugranes, tot i la derrota, seguiran en zona de ‘play-off’ per lluitar per la salvació.

Bons pressentiments

L’embranzida d’haver guanyat el líder a casa en l’anterior jornada ha fet que els homes d’Aleix Duran trepitgessin la pista del segon classificat amb les ganes d’allargar la ratxa. Així ho han demostrat als primers deu minuts, en què l’efectivitat blaugrana ha superat la d’un conjunt local poc còmode sobre la pista (16-20).

Correctiu i sentència

Al segon període, el cop definitiu. El Burgos ha fet valdre la seva condició de local i ha demostrat per què és el tercer millor equip de l’Adecco Or. Un parcial de 33 a 10 ha suposat pràcticament la sentència en un segon quart per oblidar.

Al segon acte, els blaugranes no han pogut refer-se després de la desfeta del segon període. Sulejmanovic, amb 18 punts, ha estat l’home més efectiu del filial barcelonista.