FC Barcelona B – Oviedo Baloncesto: Es queden sense forces (75-83)

El filial ha fet una gran primera meitat, però a mesura que passaven els minuts, cansats, s’ha anat desinflant fins a acabar perdent de 8 punts Marc Garcia i Sulejmanovic han estat els màxims anotadors de l’equip blaugrana amb 13 punts cadascun

El FC Barcelona B ha caigut derrotat al Palau Blaugrana per 75 a 83 contra l’Oviedo Baloncesto en el partit corresponent a la 20a jornada. Els d’Aleix Duran han fet una gran primera meitat en la qual han arribat a dominar per nou punts, però de mica en mica els catalans s’han anat quedant sense forces i els asturians s’han apropat al marcador fins a capgirar-lo de forma definitiva.

Brillant primera part

Els primers minuts del partit han estat de màxima igualtat. L’Oviedo aconseguia anotar amb certa comoditat, sobretot gràcies als punts del pivot Radoslav Spasojevic, però el filial blaugrana responia amb els punts d’Alexandr Zhigulin. Coincidint amb l’entrada a pista de Sulejmanovic, han estat els millors moments dels blaugranes, que fins i tot han arribat a tenir un avantatge de sis punts (20-14, min 9). A l’últim minut del primer període una falta innecessària i dues pilotes perdudes han permès a l’Oviedo fer un parcial de 0-7 i capgirar el marcador (20-21).

El segon període ha estat de clar domini blaugrana. Un triple de Marc Garcia tornava a donar la iniciativa al filial barcelonista i un parcial d'11-5 culminat amb una espectacular esmaixada de Paulí ha obligat l’entrenador de l’equip asturià a demanar temps mort. L’Oviedo ha aconseguit retallar distàncies, però una cistella afortunada de Paulí i dos tirs lliures de Hakanson han donat al filial la màxima diferència fins al moment (43-34). Just abans del descans, una cistella d’Héctor Macía sobre la botzina ha deixat l'avantatge de l’equip d’Aleix Duran en set punts (43-36).

Apareixen els dubtes

La sortida de l’Oviedo Baloncesto ha tingut un clar objectiu intimidatori. El conjunt asturià ha apujat la línia de pressió, ha provocat pèrdues de pilota, desordre a l’atac blaugrana i, sobretot, ha fet que apareguessin els dubtes en un equip que fins llavors estava fent un gran partit. L’Oviedo ha empatat el partit a 53 a falta de tres minuts per acabar el tercer quart i no ha trigat a posar-se per davant al marcador. Al final del tercer quart l’Oviedo ha aconseguit el seu màxim avantatge (57-63) i quedava tot obert per a l’últim quart.

Arriben sense forces

El filial blaugrana ho ha intentat fins al final, amb més cor que cap. Els blaugranes han intentat recuperar la fluïdesa ofensiva de la primera part, però el cansament i l’encert en el triple del conjunt asturià cada cop colpejava amb més força la moral del Barça B, fins que aconseguir el triomf ha estat impossible. Al final, derrota del filial per vuit punts (75-83). L’equip d’Aleix Duran segueix una setmana més en la darrera posició de l’Adecco Or.