FC Barcelona B – CB Breogán Lugo: Amb marge de millora (55-71)

Oriol Paulí ha estat el jugador blaugrana més destacat, amb 10 punts i 11 rebots Les 17 pilotes perdudes han condemnat l'equip que entrena Aleix Duran

El Barça B no ha pogut estrenar-se aquesta temporada al Palau Blaugrana amb victòria. L'equip que entrena Aleix Duran s'ha vist superat pel Breogán de Lugo, un equip amb més experiència, i sobretot amb més poder en el joc interior. Les 17 pèrdues de pilota i la fragilitat del joc interior blaugrana s'han convertit en una rèmora massa important. Al final el marcador ha estat de 55-71. Ara, el jove equip blaugrana buscarà aconseguir la primera victòria de la temporada la propera jornada contra el Melilla.

Domini de la pintura
El filial blaugrana ha començat el partit proposant un joc ràpid i alegre, liderat per la velocitat de Josep Pérez, però poc ha trigat el Breogán a imposar el ritme de partit que li convenia, un ritme més lent i basant el seu joc en els seus dos jugador interiors, Shaftenaar i Diouf. El físic dels jugadors de l'equip gallec ha estat molt difícil de combatre per Spires, Zhigulin o Draskovic, i només Mbaye els ha pogut plantar cara a estones.

El primer quart ha acabat 17-25, i el Barça B ha aprofitat els primers minuts del segon quart, quan l'entrenador del Breogán ha donat descans als seus referents interiors, per retallar distàncies al marcador. Poc ha durat l'esperança blaugrana, perquè l'equip d'Aleix Duran ha tingut moltes dificultats per trobar tirs còmodes, i només Marc Garcia trobava cistella amb alguna acció aïllada. El desencert, sumat a les 10 pilotes perdudes dels blaugranes al descans, ha fet que el filial blaugrana marxés al vestidor perdent per 12 punts (30-42).

Sense poder de reacció, però amb camí per recórrer
El pas pels vestidors no ha canviat el ritme del partit i el Breogán ha arribat a tenir avantatges de fins a 21 punts. Josep Pérez, Marc Garcia, però sobretot Oriol Paulí han intentat liderar el filial blaugrana amb accions més individuals que col·lectives, però l'equip ha continuat tenint moltes dificultats per fer circular la pilota, i sovint això ha generat pèrdues de pilotes i llançaments forçats en els darrers segons de la possessió.

El Barça B ha aconseguit reduir la diferència, però finalment el marcador ha estat de 55-71, el filial blaugrana no ha pogut estrenar-se al Palau amb victòria, però Aleix Duran disposa d'un equip molt jove, amb molt camí per recórrer i un ampli marge de millora.