fcb.portal.reset.password

Aleix Duran, en un partit al Palau. FOTO: V. SALGADO - FCB

El Barça B de bàsquet enceta la segona volta de l’Adecco Or aquest dissabte, a la pista del Breogán de Lugo, que fa una dècada era un equip assentat a la Lliga Endesa. Els gallecs, que són una de les millors estructures de la competició, van vèncer al Palau Blaugrana a la primera volta (55-71) i ara reben els catalans en el que serà el primer partit d’aquest 2014 per als d’Aleix Duran (19.15 hores).

Intensos i versàtils

El tècnic del Barça B, que ha convocat els 11 jugadors disponibles de la plantilla, no podrà comptar amb Draskovic, que segueix recuperant-se de la fractura al turmell del peu esquerre. “El Breogán és un equip que s’ha mostrat molt fort des del principi, amb una defensa intensa que fa que els equips errin molts llançaments”, ha dit Duran sobre l’equip que entrena Lisardo Gómez. I ha afegit que “barreja intensitat i volum tàctic, cosa que fa difícil atacar-los”.

Pel tècnic de Terrassa, el Breogán és un equip que en atac “és molt versàtil, amb tres que poden jugar al pal baix i jugadors interiors que ho fan bé a prop de cistella i poden jugar de cara”.

Progressió individual per competir

Pel que fa al Barça B, el filial afronta la segona volta amb l’objectiu de seguir millorant i aconseguir més victòries. El balanç de 2-11 s’ha de revertir i això passa per la millora dels jugadors i també la col·lectiva. Aquests més de deu dies sense competir han estat molt profitosos per als joves blaugrana.

“Hem tingut deu dies per fer un treball de construcció que no vam poder fer a la pretemporada i ens ha anat molt bé. El gran objectiu de la segona volta és seguir amb la progressió individual de molts jugadors, però competint més”, ha comentat Duran.

Tornar a dalt