Palència – FCB Regal B: A les portes de la remuntada (95-87)

El FCB Regal B ha perdut (95-87) en un partit on el Palència ha mantingut l’avantatge en el marcador, i ha privat als blaugrana de culminar la remuntada

El FC Barcelona Regal B ha perdut aquest diumenge en la seva visita a la pista del Palència (95-87). El conjunt blaugrana, que s’ha mostrat molt correcte i competitiu en el primer període (18-18), ha patit l’efectivitat del conjunt local en el segon quart. Un parcial de 7-0 ha estat clau perquè el Palència hagi agafat un bon avantatge a la fi del primer temps (44-35).
En els dos quarts restants el filial blaugrana ha intentat retallar aquesta diferència, però els locals, amb la punteria molt afinada, han sabut mantenir-la i han inhabilitat, en els moments clau, les ofensives blaugrana per apropar-se al marcador.

Correctes en l’inici

Poca anotació s’ha vist en els primers compassos de joc entre el Palència i el FCB Regal B. Els dos equips s’han mostrat un gran respecte mutu i han protagonitzat poques jugades ofensives amb cert risc. Ablaye ha estat molt concentrat en els primers minuts. El pivot del filial ha estat molt atent als rebots defensius i ha cobert amb criteri les accions de joc interior. El Palència, però, que ha obtingut el primer màxim avantatge del partit (15-9), ha vist com els blaugrana empataven al final del primer període (18-18).

Parcial de 7-0 del Palència

El bon rumb pres per l’equip blaugrana ha desaparegut en l’inici del segon quart. El Palència, amb un parcial de 7-0, ha començat a obrir una escletxa en el marcador (25-18). Els locals han estat més actius i han mantingut la renda favorable aconseguida. Ott, amb 18 punts, ha estat el gran protagonista del segon quart. El jugador del Palència ha estat el màxim anotador del partit, ha conduït el joc dels seus i ha aconseguit posar el màxim avantatge en el segon quart (41-26).

L’avantatge en punts, vital

El Barça Regal B ha fet mans i mànigues per remuntar l’enfrontament, però l’avantatge aconseguit pel Palència en el segon i tercer quart ha estat suficient perquè els locals hagin mantingut el marcador a favor. El filial blaugrana ha recuperat sensacions en l’últim període de joc, però no ha pogut retallar els punts de desavantatge. En l’últim sospir, els blaugrana han posat la por al cos dels locals, però la remuntada s’ha quedat a les portes de ser culminada (95-87).