FCB Regal B – Palència: Els triples liquiden el filial (77-106)

El conjunt castellà ha trencat el partit en el tercer quart gràcies al gran encert en el tir exterior i els punts de Garrido, Bravo, Fornas i Otegi Hezonja, amb 19 punts, ha estat el jugador més destacat del Barça Regal B

Onzena derrota de la temporada. El marcador final no fa justícia al partit realitzat pels de Borja Comenge, que tot i ser inferiors al Palència tampoc han merescut acabar perdent de 29 punts de diferència, 77-106. El matx, que s’ha trencat en el tercer quart amb un parcial de 17-31, ha tingut tres grans protagonistes: Enric Garrido, Carles Bravo i Roger Fornas. Els tres catalans del Palència han estat encertats en els moments decisius i han sentenciat el partit.

Problema defensiu

Un dels aspectes que ha de millorar aquest Barça Regal B ésla solidesa defensiva. És l’equip que més punts rep de la categoria i aquest divendres ha evidenciat que pateix molt en tasques defensives. Els 104 punts rebuts són massa per poder guanyar un partit i més a casa. Al descans, quan els catalans estaven en el partit amb un 39-44 que es podia remuntar, poc creien que l’encert dels castellans sentenciaria el partit només començar el tercer quart.

L’aparició del català Enric Garrido, que ha anotat tres triples de forma consecutiva quan el Barça ha canviat a fer una defensa en zona, ha deixat en evidència que no era el dia del Barça Regal B, que cada minut que passava veia com la diferència era cada cop superior. El tercer quart s’ha tancat amb un clar 56-75 a favor dels de Natxo Lezcano.

En els últims deu minuts de partit el Barça ha reaccionat tímidament amb els punts de Mario Hezonja, que ha acabat amb 19, però no ha pogut fer res amb la solidesa i el gran partit en atac del Palència, que ha tingut també en Urko Otegi un dels referents (33 valoració). El  77-106 final deixa el Barça Regal B amb 9 triomfs i 11 derrotes, però en una posició tranquil·la de la taula.