El Barça B Regal completa la plantilla per debutar a l’Adecco Or

El Barça B Regal completa la plantilla per debutar a l’Adecco Or

L’equip de Borja Comenge, que s’estrena a la categoria de plata, incorpora el croat Mario Hezonja i recupera l’exblaugrana Alfons Alzamora

El Barça B Regal ja té la plantilla completa per afrontar el repte del debut a l’Adecco Or, la categoria de plata del bàsquet estatal. El conjunt que entrena Borja Comenge manté els jugadors Joan Creus, Marcus Eriksson, Ivan García i Papa Adboulaye, que ja tenien fitxa del filial la temporada passada. El tècnic també compta amb els següents jugadors que l’exercici 2011/12 tenien fitxa júnior: Josep Pérez, Oriol Pauli, Alexsander Zigulin i Nick Spires.

Hezonja i Alzamora, novetats

Les novetats per aquesta temporada són les incorporacions de Mario Hezonja i Alfons Alzamora. En el primer cas, es tracta d’un escorta de 17 anys i 2 metres d’alçada nascut a Dubrovnik (Croàcia) i procedent del KK Zagreb. Pel que fa a Alfons Alzamora és un jugador ja conegut al Club, on va formar-se i va jugar al primer equip (2001-2003). El pivot, de 33 anys i 206 centímetres, aportarà experiència l conjunt, després d’una dilatada trajectòria per equips de l’ACB (Joventut, Breogán, Menorca i Manresa). La temporada passada va jugar al Lleida Bàsquet, de LEB or.

Per tercera temporada consecutiva, el tècnic del Barça B Regal serà Borja Comenge, i Oscar Orellana serà el seu ajudant. El Barça B debutarà a la lliga Adecco Or a la pista del Breogan el dissabte 10 d’octubre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut