Barça Regal B - Ford Burgos: Derrota contundent contra el segon classificat (65-90)

El filial del Barça Regal cau derrotat al Palau Blaugrana davant el Ford Burgos, segon classificat de l'Adecco Or i que aspira a jugar la temporada vinent la Lliga Endesa

El Barça Regal B ha perdut clarament el seu partit davant el Ford Burgos, disputat aquest vespre al Palau Blaugrana. Els blaugranes han plantat cara als primers minuts de partit però ràpidament els castellans han imposat el seu ritme de joc i han superat sense problemes el conjunt entrenat per Borja Comenge.

El Barça Regal B ha estat el primer d'imposar-se al marcador amb un parcial de 5 a 0. Però en poc menys de tres minuts el Ford Burgos ha capgirat el partit i amb 12 punts consecutius ha obert la primera escletxa important (5-12). Un triple d'Eriksson ha tornat a posar els blaugranes dins el matx, que s'han apropat fins als quatre punts de diferència. Però el Barça Regal B no ha estat gaire fi en l'aspecte ofensiu en el tram final del primer quart i els de Burgos, amb Sikma i Garcia molt encertats, no han vist perillar un avantatge que ha arribat a ser de 10.

Després d'acabar el primer període 13 a 20, en el segon el conjunt castellà ha seguit ampliant distàncies. Els barcelonistes ho intentaven però els costava finalitzar les jugadas, i el partit s'ha situat amb un +13 a favor del rival (13-26). Però el Barça Regal B no s'ha enfonsat davant el segon classificat de l'Adecco Or, i Eriksson ha agafat la responsabilitat de l'equip. Els triples de l'aler blaugrana i de Josep Pérez han fet reaccionar el Barça Regal B i a menys de quatre minuts per arribar al descans l'equip s'ha situat a 4 punts (25-29). Al final han arribat a la mitja part amb un 33-39.

Sense treva

Després de plantar cara en els primers temps, en el tercer i el quart l'equip no ha pogut frenar la iniciativa del Ford Burgos. Els de Burgos no han concedit cap respir als blaugranes i cada cop es mostraven més còmodes sobre la pista. En el tercer període han arribat a tenir un avantatge de 14 punts (44-58). Però a poc a poc el cansament ha anat fent acte de presència sobre els jugadors i en l'últim tram de partit el Burgos ha deixat enllestit ràpidament el partit situant-se amb més de 20 punts de diferència. I és que a falta de cinc minuts el marcador era de 54 a 84. Al final, derrota per 65 a 90.