B.C. River Andorra – FCB Regal B: El filial blaugrana planta cara al líder (74-61)

El Barça Regal B ha acabat perdent a Andorra però s’ha mantingut viu a la pista del líder de l’Adecco Or fins als darrers deu minuts de partit

Després d’un cap de setmana de descans, l’Adecco Or afronta les tres últimes jornades de la fase regular. El Barça Regal B ha visitat aquest divendres a la nit el Poliesportiu d’Andorra, on el líder de la categoria, el River Andorra, ha fet un pas més per assolir l’ascens a la Lliga Endesa. Els de Borja Comenge han vist com, tot i l’encert inicial d’Eriksson i el bon treball de Paulí, el marcador reflectia un 24 a 16 al final del primer període. Dos triples consecutius d’Ivan García i de Josep Pérez i una millora en defensa han reduït la diferència i han generat certs dubtes als de Xavi Luque, que aquest divendres ha substituït Joan Peñarroya, sancionat.

No obstant això, abans del descans els locals han tornat a prémer l’accelerador, amb Hampl i Maresch com a grans referents ofensius, i han ampliat l’avantatge fins als 12 punts (40-28). La segona part ha començat amb un Barça Regal B molt intens en defensa i incisiu en atac. Una combinació que li ha permès tornar a tractar el líder de tu a tu (44-42). Comenge exigia concentració als seus joves jugadors, i més quan el River Andorra ha tornat a tibar la corda (51-44).

Amb opcions fins al darrer període

Wright i Flis han agafat el relleu de Hampl i han castigat els pivots blaugranes des de la pintura. Els locals, esperonats pel públic, no volien sorpreses i han hagut de posar-se l’uniforme de treball. Comenge ha optat per jugar amb dos bases però no ha pogut capgirar la dinàmica d’aquest últim quart. Els visitants han errat els darrers llançaments i, tot i carregar el rebot ofensiu, no han tingut opcions de victòria. Per tant, derrota però amb el cap ben alt. Res a veure amb el 75 a 104 de la primera volta.

Cal recordar que, a més, el filial blaugrana ha afrontat el duel d’aquest divendres sense Mario Hezonja. Els júniors García i Hakanson han completat la convocatòria de Comenge. El proper compromís del Barça Regal B serà al Palau, contra el Ford Burgos, conjunt que lluita precisament amb el River Andorra per aconseguir la primera posició d’aquesta lliga regular de l’Adecco Or.