fcb.portal.reset.password

Pérez serà protagonista, ara amb el Barça Regal B (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Demà, diumenge, 30 d'octubre, a les 17 h, el filial de bàsquet torna a jugar a casa. Ho farà al Palau Blaugrana contra el Club Ourense Baloncesto. Els dos equips ocupen les primeres places de la classificació. Mentre els blaugranes són líders, amb 3-0, els gallecs van perdre la setmana passada el primer partit (2-1) i ocupen la tercera posició.

Els de Borja Comenge estan treballant bé. Tot i la joventut de l'equip, la qualitat és innegable. Jugadors com Josep Pérez –que va debutar amb el primer equip en partit d'Eurolliga dijous contra el Prokom – són el millor exemple del talent blaugrana. Però l'esforç també és evident. La defensa dels blaugranes és la millor arma que tenen.

L'Ourense, respectuós amb els blaugranes

El conjunt gallec, que arriba aquest vespre a Barcelona, vol tornar a guanyar després de la derrota de la setmana passada contra el Gandía (75-81), un equip teòricament de nivell inferior. "L'equip viatja il•lusionat i amb ganes de recuperar el camí de la victòria al Palau Blaugrana, perquè ens enfrontem al líder de l'Adecco LEB-Plata, perquè podem guanyar i això ens aproparia al liderat de la Lliga i perquè jugar al Palau és motivant per a tots", explica Rubén Domínguez, l'entrenador del Club Ourense, que afegeix que una de les claus per optar al triomf és "fer un gran treball i esforç defensiu per contenir la qualitat tècnica i el talent dels jugadors del Barça Regal. Hem de ser constants al darrera i en el rebot, treballant amb bon ritme i com a un equip, i sent intel•ligents tàcticament a l'hora de saber administrar els avantatges que tinguem durant el partit".

A l’espera de resolució

El partit de la setmana passada entre el Fontedoso Àvila i el Barça Regal B està pendent de resolució. Cal recordar que el conjunt castellà va impugnar l'acta perquè hi van faltar dos punts. El Barça ha presentat les seves al•legacions i ara el jutge ha de dictar la sentència.

Tornar a dalt