Xènia Artiga, primera incorporació del Barça CBS

Xènia Artiga, primera incorporació del Barça CBS

La jugadora procedent del Joventut les Corts s’incorpora al projecte d’Isaac Fernàndez per a la propera temporada

El Barça CBS ha presentat aquest matí la nova jugadora de l’equip de Lliga Femenina 2. Es tracta de Xènia Artiga, que arriba al Barça després de jugar la temporada passada al Joventut les Corts.

Formada al Basket Almeda, Artiga va fer el salt a la Lliga Femenina 2 la temporada 2016-2017 quan encara era júnior. Ho va fer amb el Sant Adrià, equip amb el qual va disputar 10 partits de la fase regular així com diversos partits de la fase d’ascens a l’actual Lliga Dia que el Snatt’s Sant Adrià va acabar aconseguint.

A més, aquella mateixa temporada Artiga va guanyar, amb l’equip júnior del Sant Adrià, el campionat de Catalunya i va finalitzar subcampiona d’Espanya d’aquesta categoria.

Ganes de treballar i aprendre

Amb una alçada d’1,83, l’ala-pivot, ha assegurat en el seu acte de presentació que “tinc moltes ganes de jugar aquest any amb aquest nou equip amb l’objectiu de continuar mantenint la categoria”. A nivell personal, Artiga ha destacat que “vull seguir aprenent com a jugadora amb l’ajut de les meves companyes i l’entrenador, que segur que m’ensenyen molt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut