Barça – Uni: l'objectiu és competir

Barça – Uni: l'objectiu és competir

Les noies dirigides per Isaac Fernández s’enfrontaran demà a l’Spar Citylift Girona en un partit amistós

Penúltim amistós del Barça abans dels primers partits oficials de la temporada. Les blaugranes s’enfrontaran demà a l’Uni Girona en un partit que es disputarà a Vilobí d’Onyar.

Una pretemporada exigent

Les blaugranes encara no han guanyat cap dels partits que han disputat durant la pretemporada. Així i tot, el Barça ha mostrat un bon nivell en els dos partits de pretemporada que l’han enfrontat a les subcampiones del Japó i a les campiones d’Europa. Dues derrotes que, més enllà del resultat, li han servit a l’equip per créixer. El de demà també serà un partit complicat per a les blaugranes que s’enfronten a un dels millors equips de l’estat i que ha de servir per tornar a veure el Barça dels dos primers períodes del partit davant el Denso Iris Women i el Barça del partit davant l’Ekaterinburg: un equip lluitador i capaç de competir davant qualsevol equip.

A punt per la Lliga Catalana

L'amistòs davant les gironines serà pocs dies abans de les semifinals de la lliga Catalana que es jugaran al Prat de Llobregat els dies 29 i 30. Les semifinals enfrontaran al Barça i al Segle XXI (dissabte 29, a les 20.00h) i la possible final seria diumenge a les 17.30h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut