Recuperar el camí de la victòria

Recuperar el camí de la victòria

El Barça vol deixar enrere el partit de Mataró i buscarà la seva tercera victòria, aquesta tarda, davant el Segle XXI

Després de la derrota de la setmana passada, el Barça de Bàsquet Femení busca tornar a jugar un bon bàsquet per superar aquesta tarda el Segle XXI. El partit, corresponent a la segona jornada de lliga però que va ser aplaçat, començarà a les 18.30, però la festa al Pavelló Juan Carlos Navarro començarà a les cinc de la tarda amb la presentació dels equips femenins de la temporada així com un homenatge del CB Santfeliuenc a Juan Carlos Navarro.

Un rival amb cares conegudes

Cal tenir en compte que el Segle XXI no serà un rival fàcil. Aquest conjunt, amb les millors jugadores de futur, ja ha plantat cara en les primeres jornades. De fet, el Segle arriba després de guanyar al Antuña per 73-60 en la passada jornada.

Un altre dels aspectes a destacar és que la nova plantilla blaugrana compta amb dues jugadores sortides d'aquest conjunt de joves promeses. Es tracta de Laura Sòria i Aixa Wone, que van arribar aquest estiu procedents del Segle XXI. Abans del partit, Laura Soria, ha posat en valor les rivals d'avui i les ha classificat  “d'un equip molt de talent i que no serà gens fàcil de guanyar”. Pel que fa a l’experiència d’haver d’enfrontar-se a les seves excompanyes, Sòria ha destacat que “és una sensació estranya perquè són 4 anys amb elles però un cop dins de la pista totes donarem el màxim per emportar-nos el partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut