Festa al Juan Carlos Navarro i millors sensacions per al Barça CBS (62-89)

Les blaugranes han acabat caient davant les campiones d’Europa en un partit que s’ha acabat convertint en una tarda de festa abans de l’inici de temporada

El Barça de Bàsquet Femení ha rebut aquesta tarda el rival més complicat de tota la pretemporada. Les blaugranes s’han enfrontat a l’UMMC Ekaterinburg, el qual s’ha imposat amb claredat per 62 a 89. Així i tot, cal destacar que el Barça ha mostrat una millor versió respecte el partit del cap de setmana davant el Denso Iris Women.

Una festa a Sant Feliu

Més enllà del resultat, el partit ha acabat convertint-se en una festa del bàsquet amb la visita de les actuals campiones d’Europa. El matx ha començat amb un Barça molt anotador però la superioritat de les russes ha fet que al descans les visitants dominessin per 31 a 44. Les blaugranes no han baixat la intensitat en cap moment i han deixat detalls de qualitat i bon joc durant un bon grapat de minuts. Al final però, victòria per a l’Ekaterinburg per 62-89.

El proper repte de les d’Isaac Fernàndez serà d’aquí a dos diumenges a Vilobí d’Onyar, l’últim partit de pretemporada. Les blaugranes s’enfrontaran a l’Spar City Lift Girona abans d’afrontar les semifinals de la Lliga Catalana el dia 29.