Universidad Oviedo – Barça CBS: Cinquè triomf consecutiu (70-90)

Les noies de Mateo Rubio segueixen sumant i superen amb contundència el darrer classificat en el debut de Breana Mc Donald

El Barça CBS segueix creixent jornada rere jornada i va vèncer a la pista del Universidad de Oviedo per 70-90. Tot i les baixes per lesió de Boleda, Lázaro i Dixon, les de Mateo Rubio segueixen sumant triomfs i ja en tenen sis en vuit partits de la Lliga Femenina 2. A més, per reforçar l’equip davant les baixes, el CBS ha incorporat a l’aler-pivot Breana Mc Donald, que ja va debutar a Oviedo amb 11 punts.

El matx va ser igualat durant el primer temps, amb el 18-20 del primer període, però a partir del segon quart les blaugranes van començar a sentir-se còmodes a pista i van anotar amb certa facilitat i van marxar al descans amb vuit punts de renda, 38-46.

En la represa el Barça CBS no va donar treva a l’Oviedo i amb els punts de Johnson -31 en total- va marxar de disset punts, 54-71, al minut 30 de partit. En el tram final el Barça va seguir fort i es va imposar per 70-90 i va sumar la sisena victòria de la temporada.