El Barça CBS continua sumant a la Lliga Femenina 2 (71-66)

Va superar el Segle XXI en un partit que es va decidir en el tram final

El Barça CBS de Mateo Rubio va sumar la cinquena victòria del curs a la Lliga Femenina 2 i va confirmar el bon moment en què es troba l’equip de Sant Feliu (71-66). El rival, el Segle XXI, ho va intentar durant tot el partit però va veure com el Palau Juan Carlos Navarro continua sent inexpugnable.

El primer quart va tenir color visitant amb el 19-22, però a partir del segon període el matx va canviar: del 28-36 es va passar al 42-39 amb el qual es va arribar al descans després d’un parcial de 14-3 en el tram final del segon període. A la represa el Barça CBS va obrir una petita escletxa en el marcador amb el 58-52 del final del tercer període, però el Segle XXI va tornar a entrar en el partit.

I és que a cinc minuts per al final l’electrònic reflectia un empat 64-64, que es va trencar amb un parcial final de 7-2 que donava el triomf per 71-66 a un Barça CBS que suma quatre victòries de manera consecutiva.