Treballada victòria del Barça CBS a la pista del Cerdanyola (45-50)

Les de Mateo Rubio segueixen mostrant una gran regularitat aquesta temporada

El sènior femení del  FC Barcelona va aconseguir una treballada victòria davant el CBF Cerdanyola  (45-50) en un partit que, a priori, era un dels desplaçaments complicats.

El partit que havia de disputar el Barça CBS davant les vallesanes no era un matx fàcil. Als primers minuts es va poder comprovar la gran igualtat que acabaria regnant en tot el partit. Les locals, liderades per Carla Perez, oposaven resistència, però el Barça, amb un bons minuts de Lucia i Lara, van començar a dominar el duel.

Fins llavors, la igualtat era màxima i el conjunt culer creava dificultats a l’equip local amb una defensa intensa, (8–13) al primer quart.

Domini i control

Durant el segon quart, les de Mateo continuaven amb el seu ritme alt de joc i a la mínima que podien buscaven el rebot defensiu i sortien ràpidament al contracop. El Cerdanyola, per la seva banda, s’oblidava del joc interior i buscava tirs exteriors que no tenien encert. Al descans s’arribava amb un 20 a 26.

Represa local intensa

El Cerdanyola va sortir del vestidor decidit a agafar protagonisme i amb Carla Perez i Cynthia Molina com a principals referents va complicar les coses a les barcelonistes. La intensitat de les jugadors de Pili Bilbao era alta, tant en defensa com en atac. Amb aquest alt ritme de joc local, el Barça CBS veia com cada cop la diferencia era més curta a l’electrònic (30-35).

Espectacular  darrer quart

En el darrer període, però, les coses van canviar. Lucia va decidir portar el control del partit a favor dels interessos barcelonistes i posar ordre als darrers 10 minuts, pujant especialment el ritme en atac. Amb això, el Barça tenia cada cop més a prop una important victòria. Al final, triomf molt treballat d’un equip que ja és líder en solitari.