Ple de victòries i lideratge per al Barça CBS

El primer equip femení del Barça suma la quarta victòria en quatre partits

El Barça CBS camina amb pas ferm per la seva lliga després de quatre triomfs en quatre partits. Les blaugranes es van desfer del CB Granollers amb força claredat en el darrer compromís de l’equip.

El primer període va marcar clarament el futur d’un matx sense molta història. Les barcelonistes van pitjar l’accelerador de bon principi deixant clares les seves intencions (8-19, final del primer quart).

En el segon quart, les de Mateo Rubio van seguir jugant com si d’una final es tractés, amb força agressivitat a nivell defensiu i una bona circulació de pilota en atac. Al descans, poc a afegir veient el clar marcador de 19-43.

Amb una bona rotació, totes les integrants de la plantilla barcelonista van tenir el seu moment i malgrat que a la represa, el marcador es va ajustar una mica més (parcial d’11 a 17), el Barça CBS continuava dominant a plaer.

Ja en el darrer període, les locals van aconseguir l’únic parcial al seu favor (21-19), fruit del lògic relaxament visitant. Al final, 53 – 79.

Dissabte vinent, el proper compromís a Tarragona. Serà dissabte 15 d’octubre, a les 18.30 hores.