GEIEG – Barça CBS: Segueix la bona línia a domicili (54-59)

Les de Mateo Rubio guanyen a Girona en un partit molt igualat i en què un triple de Boleda va ser determinant

El Barça CBS segueix sumant victòries i es segueix mostrant molt sòlid en aquesta segona fase de la temporada. L’equip de Sant Feliu, que segueix liderant la competició amb 10 triomfs i una derrota, va saber patir a la pista d’un GEIEG que va comptar amb jugadores que ja tenen minuts a la Lliga Femenina amb l’Uni Girona.

El matx va tenir quatre quarts molt diferenciats. Si bé el primer quart va ser per a les locals, en el segon període el Barça va estar més encertat i el marcador al descans va registrar un 30-32 favorable a les de Mateo Rubio gràcies a Dixon. En el segon temps el GEIEG va tornar a oferir la seva millor versió a camp obert, amb una bona lectura del bloqueig directe i va fer un parcial de 14-8.

En l’últim i decisiu quart l’actual líder va saber patir, va remuntar i va emportar-se el partit gràcies a la lluita, la defensa i un triple decisiu de Boleda fins al 54-59 final que deixa les blaugranes amb peu i mig a la Final Four.