El Barça CBS segueix imbatut (70-64)

L’Arenys Bàsquet, una nova pedra al camí superada amb nota pel Barça femení

El Barça CBS segueix amb pas ferm al capdavant de la classificació després del darrer complicat contra l’Arenys Bàsquet. Les blaugrana van tornar a demostrar perquè son les millors, a data d’avui.

Inici fluix

L’inici no va ser bo. Les visitants, amb un parcial de 0-9 van marxar  en el marcador amb un + 13 als 7 minuts de joc. Al final del primer quart, 11 a 22 per a les visitants amb Kovacevic exercint de líder.

El segon quart va mantenir un to  similar al primer.  La visitant Kovacevic  es va erigir en la figura dels primers 20 minuts amb percentatges esplèndids.  Les locals, superades en atac i en defensa, van arribar al descans  14 punts avall (26–40).

Un nou Barça

En el tercer quart es va veure el millor Barça. Lucia Pablos i Regina Aguilars es van fer fortes en el joc ofensiu i un parell de ràpides transicions defensa atac van fer que les de  Mateo Rubio  reduïssin l’avantatge visitant fins el 41 a 45 als cinc minuts del tercer quart.

En el bàndol visitant només Kovacevic  i  Gisbert van veure cistella. Amb un Arenys ja força debilitat, dos triples  de Regina Aguilars  van deixar les locals un punt a sota (50-51) amb tot per decidir.

Darrer quart igualadíssim

L’Arenys va sortir més inspirat al darrer quart i sota el comandament de Gisbert va clavar un parcial de 2 a 8. Va ser, però, un miratge, ja que Lucia Pablos, des del 6,25, va tallar de soca-rel les esperances visitants d’obtenir una victòria. Els darrers minuts van estar pautats per un intercanvi de cistelles fins el definitiu 70 a 64 que atorga al Barça la vuitena victòria.