El Barça CBS pateix però no es deixa sorprendre a Terrassa (51-55)

Les de Mateo Rubio van començar amb dubtes en el primer quart i després es van fer el partit seu

El Barça CBS segueix sumant i aquest cap de setmana, a la pista del JET de Terrassa, va arribar la 9a victòria en 10 partits. Tot i que l’inici de les de Mateo Rubio no va ser el millor (8-9, min 10) en el segon període l’encert de tots dos equips va créixer fins al 27-27 amb el qual es va arribar al descans i en què tot estava per decidir.

Una millor sortida de l’equip blaugrana va ser clau per canviar el signe del partit, agafant una renda de deu punts (34-44) gràcies a la defensa agressiva de les de Rubio i un bon encert en bàsquets fàcils. Així doncs, s’entrava en l’últim període amb un bon marge, que va desaparèixer en un tres i no res després d’un parcial de 10-2 en quatre minuts, que situava el marcador en un ajustat 44-46.

El CBS va saber patir, les noies es van fer fortes, i es va entrar en els últims dos minuts de partit amb 49-51. El partit podia haver canviat, però l’experiència i tranquil·litat blaugrana van deixar el matx en el 51-55 final.

Amb aquest triomf el Barça CBS colidera la Copa Catalunya juntament amb el Cerdanyola (9-1).