BF Viladecans - Barça CBS: Triomf patit en el primer partit de la segona fase (66-76)

Les blaugranes trenquen el partit en els últims quatre minuts i segueixen liderant el grup juntament amb el Draft Gramenet

El Barça CBS va sumar la vuitena victòria del curs –va començar la segona fase amb un balanç de 7-1- a la pista d’un Viladecans, que tot i ocupar l’última posició, va complicar, i molt, les coses a les de Mateo Rubio. Lucía Pablos i Lara va ser determinants per vèncer per 66-76  i començar el tram decisiu de la temporada amb victòria.

Després d’un primer quart molt igualat, amb empat a 17 després de la manca d’encert de les blaugranes en diferents moments, el segon període va ser millor fins al 36-41 amb el qual es va arribar al descans. Tot i així no hi havia res decidir perquè hi havia molta igualtat.

En la represa el Viladecans va ser millor i amb un parcial de 7-0 va capgirar el partit. Va dominar el joc ofensiu i es va mostrar molt consistent en defensa, fet que va suposar que el Barça CBS arribés al minut 30 amb sis punts de desavantatge: 58-52. Calia fer-ho molt bé per remuntar.

I així va ser. Les blaugranes van dominar el rebot mitjançant Clara, mentre que Lucía, Lara i Boleda van permetre obrir escletxa i agafar una petita renda de cinc punts (66-71) abans d’entrar en els minuts decisius. El joc directe de les de Rubio, amb punts de la zona, va donar un triomf final per deu punts a un Barça CBS que es manté en el lloc més alt de la classificació juntament amb el Draft Gramenet (66-76).