Barça CBS - UE Mataró: Sense aturador (83-66)

Les blaugranes no s’aturen a la Lliga i segueixen sumant en un partit amb molts punts

El Barça CBS es va tornar a mostrar intractable aquest cap de setmana contra l’UE Mataró. Les noies de Mateo Rubio es van desfer del que era quart classificat de la Copa Catalunya amb un partit molt complet i en què va saber patir. Lucia, Sheila i Boleda, tres de les més destacades del partit.

En el primer quart, de gran ritme i encert, l’electrònic reflectia un esperançador 18-11 que va canviar en el segon període. I és que el matx es va igualar degut als punts de la visitant Kador, que van situar el 37-35 en el descans i amb tot per decidir en el segon període.

Però en la segona part Lucia i Aguilar van permetre que les blaugranes s’escapessin per vuit punts, 49-41. L’entrada de Dixon va fer més mal encara al Mataró, que va veure com les de Rubio marxaven per 61-49 al final del tercer període.

En els últims deu minuts el Barça CBS va donar el cop definitiu i fins i tot dues jugadores júniors, Porta i Antón, van tenir la seva oportunitat fins al 83-66 final.