fcb.portal.reset.password

Les jugadores del Barça CBS

El Barça CBS segueix intractable a la Lliga. Les de Mateo Rubio van sumar aquest passat cap de setmana una nova victòria que les situa amb un 6/6 en les sis primeres jornades del campionat.

En aquest cas, l’Igualada va ser el rival al que van superar per 56 a 40. Les de Mateo Rubio, a més, fan un joc divertit i d’alta intensitat. I és que el tècnic de Sant Feliu està començant a treure rendiment a una plantilla molt jove que buscarà al 2017 renovar les esperances d’ascens.

El matx

La història del Barça CBS - CB Igualada  es resumeix en tres pinzellades: genialitats de Lucia de Pablos, atreviment de les joves Cabanillas, Aguilar, Curto, la lesionada Berta Alegre, i les penetracions i solvència en defensa del trident Lara, Boleda i Dixon. Davant, un rival gris que va mantenir esperances de guanyar al Juan Carlos Navarro fins als inicis del tercer quart.

Al darrer període, però, el Sènior A del FC Barcelona va anar per feina clavant de sortida un parcial de 4 a 0 i va treure endavant un partit que no es podia perdre. Al final 56 -40 amb un bon partit de la jùnior Paula Barghout, que va sustituir Clara Solé.

Final de mes a Matarò

El Barça CBS buscarà eixamplar la ratxa victoriosa a Matarò contra un equip plegat de jugadores nord-americanes. 

Fitxa tècnica

FC Barcelona CBS, 56
CB Igualada, 40

Barça CBS: Berta Alegre, Lara Fernandez (8), Lucia Pablos (10), Mónica Lazaro (7) i Anna Boleda (15) –cinc inicial-. Paula Curto (4), Sheila Dixon (6), Regina Aguilar (3) Tere Cabanillas (-), Paula Barghout (3) i Clara Solé (-).  

C B Igualada: Carlota Carner (-),  Nuria Soler (4), Belen Armengol (3), Santa Carrasco (9) i Mariona Teixido (2) –cinc inicial-.  Emma Roda (-), Judit Lamolla (7), Magda Jane (7), Berta Sellarés (-), Marta Amatllé (4), Maria Fernandez, Esther Freixes (4). 

Parcials: 12-2, 10-11, 18-15, 16-12

Àrbitres: Esteban Garcia i Marc Alguero

Tornar a dalt