Victòria per tancar la temporada

El Barça CBS supera el Basket Almeda en el darrer partit del curs per a les blaugranes (69-66)

Desena i última jornada de la competició al Grup 3 de Copa Catalunya Femenina. Cara a cara, el Barça CBS i el Basket Almeda, en un duel que al gener s’esperava que podria ser decisiu i que finalment ha estat més descafeïnat que en altres ocasions. El pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu era l’escenari del darrer partit del curs per a les blaugranes, que van posar el punt final a la temporada amb un triomf de prestigi davant un equip que disputarà la Final a Quatre de la categoria.

L’enfrontament va començar amb domini visitant, ja que les de Toni Palle van estar molt encertades en el tir. La igualtat va ser la tònica dominant del segon període, amb Anna Boleda i Alba Acevedo liderant els seus equips respectius. Es va arribar al descans amb un ajustat 37 a 42. A la represa, les de Tito Sobrin van ajustar millor la defensa sobre les tiradores del Basket Almeda i es va entrar al quart període amb tot per decidir. L’encert de les blaugranes els va permetre capgirar el marcador, amb Syra decisiva als darrers dos minuts. La victòria es va quedar a casa (69-66).

Consulta els resultats i la classificació.