Victòria i lideratge en solitari

El triomf del Barça CBS a Vilanova (53-60), combinat amb la derrota del GEIEG a Granollers, deixa les blaugranes com a líders en solitari de Copa Catalunya

El Barça CBS presenta un balanç de nou victòries i una única derrota després de les 10 primeres jornades de Lliga. Un gran balanç que permet a les blaugranes encapçalar, en solitari, la classificació de Copa Catalunya.

El primer equip viatjava a Vilanova per jugar contra el Bàsquet Samà, un equip complicat, tot i portar tres victòries. El partit va començar amb domini visitant, amb un parcial de sortida de 2-7, que va ser respost per l’equip local, amb dos triples consecutius. El segon període va continuar amb la mateixa dinàmica però amb una mica més d’encert per part del Samà, que anava augmentant les diferències fins als 10 punts. El Barça CBS no aconseguia trobar el ritme que més li convenia i al darrere continuava mostrant massa fragilitat. Un triple en la darrera possessió va permetre reduir la diferència fins al 7 punts.

Reacció a la represa

El tercer quart seguia amb la mateixa dinàmica i semblava que hi havia poques idees ofensives. No obstant, les blaugranes, a base de triples, a poc a poc van aconseguir apropar-se en el marcador, arribant al final del període amb un desavantatge de dos punts. Va ser en els últims 10 minuts quan es van agafar els primers avantatges en el marcador gràcies a un parcial de 0-8 que en cap moment l’equip local va poder capgirar. El Barça CBS, per tant, va sumar un nou triomf gràcies al treball realitzat.

El proper partit serà diumenge vinent, 29 de novembre, a les 19.45 hores contra el Bàsquet Draft Gramenet.

Consulta els resultats i la classificació.

Júlia Rueda, convocada amb la selecció catalana infantil

Pel que fa al bàsquet formatiu, la Júlia Rueda ha estat convocada amb la selecció catalana infantil que participarà en el campionat d’Espanya de seleccions.