Victòria clara per començar l’any

El Barça CBS retroba el camí del triomf davant el Sant Nicolau (84-43) i recupera el liderat de Copa Catalunya després de la derrota del GEIEG a Mataró

Primer partit de l’any del primer equip femení contra el CE Sant Nicolau de Sabadell, un rival que al partit de la primera volta es va guanyar per una diferència de 40 punts. El matx va començar igual que els darrers compromisos, marcat per un ritme alt i cistelles ràpides. Tot i aquest bon inici en atac, els errors feien que el primer quart acabés igualat (16-15). El segon període va estar marcat pel bon percentatge en el llançament exterior. Sis triples i ràpides transicions van permetre trencar el partit a favor de les locals i arribar al descans amb un avantatge de 20 punts.

A la represa, l’enfrontament va seguir amb la mateixa dinàmica que al segon quart, amb domini per part del Barça CBS i sense gaire oposició per part de l’equip visitant, arribant al final del període amb un màxim avantatge de 35 punts. Els darrers 10 minuts van ser un intercanvi de cistelles per part d’ambdós conjunts esperant la botzina final.

El pròxim partit serà dissabte vinent 16 de gener, a les 20 h, contra l’equip gironí del GEIEG. En joc, el liderat del Grup 1 de Copa Catalunya.

Consulta els resultats i la classificació.