Tercera victòria per al femení blaugrana

El Barça CBS A es va imposar al CB Valls (64-41) i comparteix el liderat del Grup 1 de la Copa Catalunya femenina amb el GEiEG de Girona

Tercer partit d’aquesta primera fase i tercera victòria. En aquest cas, davant un dels equips que estava invicte i que la temporada passada va guanyar els dos enfrontaments davant el Barça CBS. En aquesta ocasió el conjunt blaugrana no va donar opció al Valls (64-41).

El partit va començar amb imprecisions per part dels dos equips, i no va ser fins a la meitat del primer quart quan el Barça CBS A es va començar a trobar més còmode i a agafar els primers avantatges al marcador. Es va arribar al final del primer paríode amb una diferència de sis punts.

En el transcurs del segon i del tercer quart es van veure els millors minuts del primer equip, ja que una defensa intensa i un bon control del rebot defensiu permetien ràpides transicions i atacs fluids. La diferència es va eixamplar per sobre dels 20 punts. Al darrer quart les blaugranes van gestionar la diferència, i d’aquesta manera van aconseguir la tercera victòria en tres partits. El proper compromís serà aquest diumenge a les 16.30 h a la pista del Platges de Mataró.

Consulta els resultats i la classificació.