El Barça CBS recupera el camí de la victòria

Tot i no signar un partit brillant, les blaugranes van superar el Petropinto ASFE Sant Fruitós (50-30) i continuen lluitant pel liderat de la Copa Catalunya

El primer equip jugava contra el cuer del grup, un equip que ha aconseguit tres triomfs en el que portem de temporada. El matx va començar marcat per les imprecisions i la falta d’encert d’ambdós equips (8-2 al final del primer quart). Al segon període el Barça CBS va jugar els millors minuts del duel, amb un joc més fluid i una sòlida i intensa defensa, i va aconseguir que l’equip visitant no pogués trobar situacions fàcils per anotar. A la represa, tot i el clar domini al marcador, les locals no van sobrepassar els 20 punts de marge respecte de les visitants. Al darrer quart, amb el partit ja resolt, el primer equip es va dedicar a gestionar el marcador i a evitar que l’equip visitant entrés novament en el partit.

Consulta els resultats i la classificació.

Moreno, Mulio i Navarro, amb la selecció catalana

Bones notícies per al bàsquet base blaugrana, ja que la Laura Moreno, la Mariona Mulio i la Lucia Navarro han estat seleccionades per formar part de la Selecció Catalana Mini Femenina que participarà en el campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, que se celebrarà a San Fernando del 19 al 23 març.