El Barça CBS manté l’ambició

Les blaugranes superen el CB Cerdanyola (57-62) i segueixen mirant cap a la part alta de la taula

No era un desplaçament fàcil per al Barça CBS, ja que la derrota en la darrera jornada de Lliga li afegia la pressió de no poder fallar en pràcticament cap dels partits que queden. Les blaugranes van sortir molt concentrades, i des del primer quart les de Tito Sobrín van encaminar la victòria amb uns bons primers 10 minuts (12-17). No obstant, abans d’arribar al descans les jugadores del Cerdanyola van apujar línies defensives i això va provocar males seleccions de tir per part de les visitants. Al final, s’arribava al descans amb un parcial de 12-9 i un resultat favorable a les del Baix Llobregat (24-26).

El tercer quart va seguir la mateixa dinàmica del segon període, amb un Cerdanyola molt encertat (44-42). Així doncs, s’entrava al darrer quart amb tot per decidir. Va ser en aquest moment que van aparèixer les jugadores més determinants del Barça CBS, com per exemple Anna Boleda (23 de valoració) i Lázaro (17 de valoració), que es van encarregar de liderar l’equip per acabar imposant-se per 57 a 62 a un dels rivals directes en la lluita per la fase final.

El proper partit serà aquest diumenge a les 20 hores contra el Grup Barna, un duel clau per continuar sumant.

Consulta els resultats i la classificació.