El Barça CBS, a una passa de la Copa Federació

El femení blaugrana va sumar una nova victòria i es manté a la part més alta de la classificació de Copa Catalunya

Les noies de Tito Sobrin es van imposar a l’Arenys Bàsquet (72-63) i es consoliden com a líders de la taula, empatades amb el GEIEG de Girona. Una gran trajectòria que les apropa a assegurar-se una plaça per a la Copa Federació que es disputarà el mes de gener.

El duel contra l’Arenys Bàsquet va ser molt igualat. En aquest sentit, el primer quart va ser decisiu per a les blaugranes. A partir del segon període, el bon joc en atac visitant va treure força faltes al joc interior del Barça CBS. No obstant, les pivots del Maresme es van topar amb una gran Mònica Lázaro. Es va arribar al descans amb tot per resoldre (36-30).

Emoció fins al final

El tercer quart va continuar amb poques diferències però amb un joc més ràpid, amb més contraatacs, i un bon joc interior per part dels dos equips. Aquesta igualtat es va accentuar a quatre minuts per a la conclusió, quan l’Arenys se situava a quatre punts, amb una afició visitant que es mostrava eufòrica i amb un Palau mut.

Les mans de Lucia Pablos i d’Anna Boleda van tornar l’avantatge blaugrana i la tranquil·litat necessària per sumar un nou triomf. El proper partit serà contra un rival directe, el CB Granollers, el dissabte 14 de novembre a la capital vallesana (17.45 hores).

Consulta els resultats i la classificació.