Continua la mala ratxa

Un Barça CBS minvat per les lesions va perdre davant el CBF Cerdanyola (58-68) i segueix sense recuperar el camí de la victòria

Derrota de les blaugranes contra un aspirant a les fases d’ascens en un duel que va ser molt igualat fins als darrers tres minuts. Amb les lesions de Lucia Pablos, Lara Fernandez i Ari Lizano i sense opcions de classificació, es presentava un partit complicat mentalment però la sortida del Barça CBS va ser esperançadora, amb un parcial inicial de 15 a 7. La defensa era bona, Clara Soler i Anna Boleda anotaven bons tirs i Regina Aguilar, cridada a ser una base referent a la categoria, dirigia bé l’equip. No obstant, el CBF Cerdanyola, amb cinc jugadores, en va tenir prou per remuntar el desavantatge al segon quart i marcar el ritme de tot el partit.

Les exblaugranes Carla Perez i Cynthia Molina van estar molt encertades, una en la direcció i l’altra sota el cèrcol, i van mantenir a les del Vallès sempre dins del matx (38-32 al descans). A l’inici del tercer període tot va canviar a favor de les visitants. L’encert, la sort, la necessitat de victòria i les ganes van ser els detonants per capgirar definitivament al marcador i mantenir les diferencies fins al final del partit.

Falten  tres jornades per finalitzar la segona fase. El següent partit serà a Barcelona, a la pista del Grup Barna.