Bona victòria a Arenys

El Barça CBS supera l’Arenys Bàsquet (60-77) en la penúltima jornada de la primera fase del Grup 1 de Copa Catalunya Femenina

El partit, quant a classificació, no tenia gaire importància ni per a les locals, amb deu derrotes, ni per a les blaugranes, segones, amb quatre derrotes. Era, per tant, una bona oportunitat per donar minuts a totes les jugadores. L’Arenys Bàsquet va sortir amb una defensa molt agressiva, combinada amb ràpides transicions i un atac molt fluid, que li va permetre obtenir els primers avantatges a l'electrònic (20-16 a la fi del primer quart). Les sensacions no eren bones per a les de Tito Sobrin, però van ser capaces de reaccionar i de capgirar el marcador al descans (35-43).

Després de passar pel vestidor, ja a la segona part, l'equip blaugrana va augmentar el ritme defensiu i ofensiu i va assolir la seva màxima diferència (24 punts). El duel estava dat i beneït a la fi del tercer període. Únicament el caràcter competitiu de les del Maresme, que van tornar a millorar a les dues bandes de la pista, els va permetre deixar el marcador final amb 17 punts de diferència a favor del Barça CBS.

Consulta els resultats i la classificació.