Victòria del Barça CBS a Cerdanyola (61-63)

Victòria del Barça CBS a Cerdanyola (61-63)

Novè partit d’aquesta segona fase del primer equip del Barça CBS, contra un rival que arribava amb les mateixes victòries i derrotes

Les blaugranes s'han emportat un triomf a fora de casa en un partit marcat pels alts i baixos en el marcador. Les de Tito Sobrín han hagut de suar de valent per aconseguir una victòria en el penúltim partit de la temporada.

Dues cares blaugrana

L’inici del partit ha estat marcat per la irregularitat del primer equip del Barça CBS. Les errades, tant en atac (tot i el domini del joc interior) com en defensa, han estat aprofitades pel Cerdanyola per obrir les primeres diferències al marcador i aconseguir trobar situacions còmodes de tir, malgrat no tenir un gran percentatge en tirs de camp.

Al segon quart s’ha capgirat la dinàmica i s’han vist els millors minuts de la primera part, especialment gràcies a un augment de la intensitat defensiva i a més encert en atac. D'aquesta manera s’ha aconseguit imposar la superioritat en el joc interior. Un triple al darrer segon ha permès marxar al descans amb un màxim avantatge de 5 punts.

Mantenint el control

El tercer quart ha seguit amb la mateixa dinàmica del segon, fet que ha permès aconseguir un màxim avantatge d'11 punts i tenir el control del partit tant en atac com en defensa. Però, quan tot feia preveure que el partit es trencaria, el Cerdanyola ha aconseguit igualar-lo, després d'un cert relaxament del primer equip del Barça CB.

Al darrer període el Cerdanyola, amb més encert des de 6,75, ha aconseguit distanciar-se en el marcador. Una petita reacció del Barça CBS ha permès arribar al darrer minut amb empat i amb els dos equips amb opcions de guanyar. Una acció de 2+1 favorable al Barça CBS i un tir lliure del Cerdanyola han permès arribar als darrers segons amb un avantatge de dos punts, que al final han estat clau per guanyar l'enfrontament.

El pròxim i darrer partit de la temporada del primer equip del Barça CBS, dissabte 2 de maig a les 17.45 h contra el SESE.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut