Triomf vital del bàsquet femení (89-36)

Les blaugranes superen àmpliament l’ASFE Sant Fruitós i albiren les possibilitats d’ascens

Dotzè partit del primer equip del Barça CBS, vital per a les aspiracions d’estar al grup que dóna accés a la lluita per l’ascens a LF2. Al davant tenia un rival que en el partit de la primera volta havia guanyat de 7, la qual cosa feia important guanyar per una diferència superior.

Inici fulgurant

Partit dominat de principi a fi pel primer equip del Barça-CBS, que va aconseguir dominar el seu rival en tot moment. Una sortida de 7-0 va fer que l’entrenador de l'Asfe St. Fruitós A demanés el primer temps mort al minut 2. Només va servir, però, per competir durant dos minuts, ja que el Barça CBS va defensar i córrer i, sobretot, va trobar moltes facilitats en atac, que li van permetre trencar el partit al llarg del primer quart.

Al segon quart el domini va ser aclaparador, ja que l’avantatge i, sobretot, el ritme del partit van ser més importants. L’equip visitant no aconseguia trobar-se còmode a la pista i no aconseguia situacions d’atac fàcils.

Controlant la situació

El tercer quart, tot i la diferència, va ser el més competit, en gran part gràcies a la defensa zonal de l'Asfe St. Fruitós A, que va aconseguir alentir el ritme del partit i, mitjançant les imprecisions, podia córrer al contraatac i d’aquesta manera aconseguir punts.

Al darrer quart el Barça CBS va recuperar el domini del partit i el ritme dels dos primers quarts i va assolir la diferència final de 53 punts.