Triomf i 'average' recuperat (63-74)

Les blaugranes s’emporten el triomf de Viladecans i recuperen els sis punts del partit de la primera volta

Primer desplaçament del 2015 del primer equip femení del FC Barcelona. Un partit vital per a les aspiracions de poder acabar entre els cinc primers de la classificació i davant un rival, el Viladecans BF, que al partit d’anada va aconseguir guanyar de 6, cosa que feia molt important aconseguir no només la victòria sinó també l''average'.

Domini blaugrana

Partit dominat en tot moment pel Barça CBS, que, tot i l’inici igualat, ha aconseguit portar la iniciativa en el marcador durant gran part del partit.

El primer quart ha estat marcat per les alternatives en el marcador. Tot i tenir els mínims avantatges, el  Viladecans BF ha pogut arribar al final del primer quart amb una diferència mínima de 4 punts.

Al segon quart el Barça CBS ha imposat el ritme que més li convenia en atac, la qual cosa ha permès capgirar el resultat i, en gran part, una millor defensa.

Partit i 'average'

El tercer quart ha començat molt esperançador, ja que s’ha aconseguit arribar a tenir un màxim avantatge de 16 punts. Semblava que el partit es trencaria, en gran part per un augment de l’agressivitat defensiva i atacs més fluids.

Però quan millor estava el partit l’equip local ha aconseguit aturar el parcial i, mitjançant un 10-0 a favor, tornar l’emoció l'enfrontament.

El darrer quart ha estat igualat, però, tot i els intents del Viladecans BF de no perdre l''average', i malgrat que a falta de 2 minuts per acabar el partit s’havia posat a 2 punts, una falta d’una jugadora local i una falta tècnica han permès marxar fins als 10 punts i decidir el partit per 9.