Triomf del Barça CBS en el primer partit de l’any (79-62)

Les blaugranes superen les gironines del CB Banyoles i albiren la cinquena plaça de la classificació

Primer partit de l’any contra un rival complicat, el Bencriada A de Banyoles, que en els darrers partits ha aconseguit victòries importants, com la darrera contra l'Unilever Viladecans BF.

El joc interior marca

Partit marcat per la irregularitat del Barça CBS davant el Bencriada, que ha sortit decidit a posar les coses difícils des d’un inici. Tot i la sortida seriosa del Barça CBS, que ha aconseguit els primers avantatges en el marcador (2-0 i 8-3), i malgrat el control en el rebot defensiu, els culers no han aconseguit trobar-se còmodes a la pista i posar el ritme que més necessitaven.

Gran mèrit del Bencriada, que, mitjançant bons percentatges en tirs de camp, aconseguia dominar el primer quart per 4 punts.

Al segon quart ha continuat amb la mateixa dinàmica, però amb la diferència que el Barça CBS ha pogut imposar el seu joc interior, cosa que li ha permès capgirar el resultat marxar al descans amb un màxim avantatge de 7 punts (39-32).

Empenta final

A la represa semblava que el Barça CBS podria trencar el partit, ja que ha aconseguit avançar-se en el marcador fins a 12 punts i controlar el partit fins aquell moment. Però una sèrie d’imprecisions en atac, el relaxament en defensa i sobretot les alternances defensives per part del Bencriada han permès a les gironines capgirar el marcador i, mitjançant un triple, posar-se 1 punt per sobre.

En aquell moment semblava que el partit estava controlat pel Bencriada, però en el següent atac el Barça CBS ha pogut anotar un triple que ha permès trencar el parcial. El darrer quart, tot i els intents per part del Bencriada de tornar acostar-se en el marcador, el Barça CBS ha aconseguit marxar de mica en mica i aconseguir els màxims avantatges del partit, que en cap moment, però, reflectien la igualtat que hi ha hagut en els tres quarts anteriors.