Les errades condemnen el Barça CBS (43-33)

Les imprecisions en el joc porten a la derrota el bàsquet femení blaugrana a la pista de l’Almeda

Setzè partit del primer equip femení del FC Barcelona. Al davant tenia el segon classificat, el Basket Almeda, un dels rivals més complicats del grup. Sens dubte ha estat un dels pitjors partits de la temporada, en què les imprecisions al llarg dels 40 minuts han estat la constant en les jugadores del Barça CBS.

Desencert inicial

El partit ha començat amb nervis i errades de cara a cistella per part dels dos equips. El primer equip que ha aconseguit estar més encertat ha estat el Basket Almeda, que ha pogut tenir els primers avantatges i marxar al final del primer quart amb un resultat de 11-3 a favor.

Al segon quart el Barça CBS tampoc ha trobat el ritme que li permetés entrar en el partit i poder tenir opcions clares per anotar, ja que el joc interior no aconseguia rebre pilotes i el joc exterior no aconseguia trobar passos clars, fet que provocava que s’esgotessin les possessions d’atac sense ni tan sols poder tirar a cistella.

Per la seva part l’equip local aconseguia ampliar la seva diferència fins als 17 punts (20-3 al minut 15 de partit). Tres bones defenses per part del Barça CBS han permès trencar el parcial i arribar al descans amb un resultat de 26-10.

Sense opció final

A la represa el partit s’ha igualat i de mica en mica el Barça CBS ha pogut estar una mica més còmode, ja que ha pujat la intensitat defensiva, tot i que en atac continuaven les imprecisions i les errades constants en les accions de cara a cistella. Tot i això, s’ha pogut arribar al final del tercer quart només 10 punts per sota, que deixaven el partit obert i amb opcions d’apropar-se en el marcador.

El darrer quart ha estat bastant igualat, i tot i tenir opcions per reduir la diferència en cap moment s’ha aconseguit baixar dels 9 punts.