El bàsquet femení tanca la primera volta amb triomf (64-56)

Les blaugranes dominen el partit del primer a l’últim minut i obtenen una altra victòria davant el CN Sabadell

Novè i darrer partit del primer equip del Barça CBS en aquesta primera volta de la primera fase. Al davant tenia un recent ascendit, el Club Natació Sabadell, que arribava amb un balanç d’una victòria i vuit derrotes.

Domini local

Partit dominat de principi a fi per part del Barça CBS, però que en cap moment va aconseguir trencar, ja que cada vegada que aconseguia una avantatge al voltant dels 8 punts les imprecisions en els atacs i l’encert de l’equip visitant feien que la diferència en el marcador es veiés reduïda.

El primer quart va ser l’únic moment en què el Club Natació Sabadell A va aconseguir un l’únic avantatge que va tenir en tot el partit (5-6) i que va ser neutralitzat en els atacs següents, mitjançant bones defenses, transicions ràpides i domini en el joc interior.

El següent quart va continuar amb la mateixa dinàmica, i tot i que la defensa del Barça CBS no va ser gaire intensa, va aprofitar les errades del Club Natació Sabadell A per poder transicionar amb rapidesa i continuar buscant els avantatges en el joc interior, fet que va permetre arribar al descans amb un avantatge de 7 punts.

Concentració per guanyar

Per primera vegada a la temporada al tercer quart van aconseguir sortir més centrades. No va succeir el mateix que en els partits anteriors, i això va permetre continuar dominant el partit amb una certa comoditat i uns avantatges màxims d’11 punts.

Al darrer quart, tot i que la dinàmica del partit era favorable al Barça CBS, l’equip visitant no va abaixar els braços i va apujar la duresa i la intensitat defensiva, fet que li va permetre reduir la diferència, a base de triples i aprofitant els errors del Barça CBS, fins als 8 punts finals.