fcb.portal.reset.password
Les blaugranes van caure davant Viladecans. / FOTO:BARÇA CBS

Les blaugranes van caure davant Viladecans. / FOTO:BARÇA CBS

Les de Viladecans arribaven a la pista del Barça CBS amb les mateixes victòries i derrotes que les locals. Un bon inici blaugrana no va permetre a les de Sobrín poder optar al triomf final

Dues cares

Partit molt igualat i amb dues cares, la primera durant els dos primers quarts, en què el domini va ser per al Barça CBS, el qual va arribar a tenir avantatges al voltant dels 11 punts. Les visitants no estaven còmodes a la pista, sense poder córrer i sense jugar les accions verticals a cistella que els permeten portar un ritme alt durant el partit.

A la segona part l’Unilever Viladecans BF va apujar l’agressivitat defensiva, fet que li va permetre imposar el ritme que més li convenia, poder córrer al contraatac i jugar més vertical a cistella, i va aconseguir que la defensa del Barça CBS no ho pogués aturar. Tot i això, es va arribar al darrer minut de partit amb un punt per sota en el marcador i, tot i l’esforç final per capgirar el partit, la victòria no va ser possible.

La fitxa del partit

Barça CBS 60

Unilever Viladecans BF 66

Barça CBS: Lázaro M. (9), Ramos C. (8), Ribera M. (4), Aguilar R. (4), Casarramona P. (7), Cordón M. (0), Garcia C. (5), Trawally S. (9), Carrión N. (0), Ramírez B. (6), Martínez S. (8), Curto P. (0)

Unilever Viladecans BF: Minguet N. (10), Guerrero M. (5), Pascual S. (17), Gamboa S. (0), Rubio L. (13), Icart L. (5), Córdoba E. (0), Agout I. (0),  Enguix M. (16), Santano M. (0)

Parcials: 12-14, 20-14, 15-16, 13-22

 

Tornar a dalt