Barça CBS: Trenquen la zona i dominen el partit (70-50)

La circulació de pilota en el tercer quart, clau en el triomf de les blaugranes davant el JET de Terrassa

Partit marcat per la irregularitat del Barça CBS, que tot i els moments d’encert que ha tingut en algunes fases del partit, no ha aconseguit trencar-lo fins a mitjans del tercer quart. La millora del treball defensiu i l’atac contra la zona rival han estat els eixos que han fonamentat el triomf de les de Sobrín.

De menys a més

El partit ha començat marcat pel domini de la JET Terrassa, que mitjançant l’agressivitat defensiva i accions de 1c1, ha aconseguit imposar el ritme que més li convenia, que li ha permès tenir els primers avantatges al marcador.

Fins al minut 5, el Barça CBS no ha aconseguit capgirar el marcador i trobar-se més còmode en pista, però sense trobar el ritme que està acostumat a jugar. Al segon quart ha seguit la mateixa dinàmica que els darrers 5 minuts del primer quart, defensa agressiva, pèrdues de pilota i imprecisions a l’hora d’atacar.

Trencant el partit

No ha estat fins al tercer quart, quan s’han vist els millors minuts del Barça CBS, més intenses en defensa, però sobretot amb un ritme més alt en atac i una millor circulació de pilota, aconseguint trencar amb facilitat la defensa zonal 3-2 plantejada per la JET Terrassa.

Un màxim avantatge de 18 punts ha permès jugar amb més tranquil·litat. En el darrer quart, tot i els intents de remuntar per part de la JET Terrassa mitjançant una zona press i llançaments de 3, que ha aconseguit apropar-se en el marcador a 12 punts, aquesta reacció ha estat tallada.

Gràcies a una bona defensa i sobretot aprofitant les errades de l’equip visitant, que ha permès recuperar la diferència de 18 punts i que al final s’ha ampliat als 20 punts finals.