Sense premi a Tenerife per al Barça CBS (62-59)

El Barça CBS no aconsegueix trencar la ratxa de derrotes, tot i l'encert en el tir i els avantatges al marcador en el partit jugat davant el Tenerife Isla Única

Bon inici

Les blaugranes van desenvolupar un bon joc durant la primera part del partit. Amb un joc fluid i amb encert en el tir, les barcelonistes semblava que s’endurien el partit cap a casa.

El matx va estar marcat per la intensitat defensiva dels dos equips i l'encert en el tir de les barcelonines. Els rebots van ser tots per a la pivot Eva Montesdeoca, que va fer un gran partit. Amb això les blaugranes marxaven al descans amb un esperançador 23 a 28.

Recuperació local

El tercer quart va estar marcat per un bon inici de les locals i una reacció ajustant la defensa del Barça CBS, i va seguir la mateixa dinàmica que la primera part, amb domini de les del Baix Llobregat, que van fer una bona selecció de tir i una millor defensa sobre la pivot canària. Els triples de Laura Bejarano van fer que les locals no marxessin del partit.

A l'últim quart les de Tenerife, amb triples de 8 metres i un gran encert de tir, els van permetre igualar el resultat als últims minuts i remuntar el partit a 30 segons del final.