Sense opció davant el líder per al bàsquet femení (84-47)

Les blaugranes cauen a la pista del líder, el Gernika Bizkaia, en un partit sense opció

El Barça tenia la pitjor sortida de la segona volta a Bizkaia contra el líder, el Gernika, que segueix imparable i demostrant un gran nivell de bàsquet en aquesta Lliga. L'equip basc no va tenir cap problema per vèncer el Barça CBS.

El líder és molt líder

Al primer quart es va veure com seria el partit davant les basques, amb un parcial de 19-9 al final del quart. Les jugadores de Mario López no van donar opció a la sorpresa i van marcar distàncies, que van anar creixent fins al parcial de 28-10 i el 36-21 amb què es van tancar els últims deu minuts del primer temps.

Tot i això, Nuria Carrión va donar la cara davant les locals amb 13 punts. Carla Perez, en atac, i Claudia Guri, en defensa, van estar molt encertades.

Guernica Bizkaia va dominar clarament de la mà de Brittany Miller amb 23 punts, i Naiara Díez, amb 20. Una victòria que aferma les de Mario López en el liderat i deixa a últim lloc les de Tito Sobrín.